AMPA ESCOLA LA RODA Educació TERRASSA Barcelona
AMPA ESCOLA LA RODA Educació TERRASSA Barcelona
La Junta Permanent actual va ser constituïda el 17 de Desembre del 2015
Segons els Estatuts de l'associació el seu mandat és per a dos anys.
Podeu contactar amb la junta a junta@ampalaroda.cat

Els seus membres i càrrecs són:

 


Salutacions de la Junta pel nou curs

El passat curs 2012-13 va estar marcat per la incorporació d’un nou bolet a P-3, les retallades en mestres de substitucions, la manca de beques en llibres i l’endarreriment en les de menjador, la constant agressió al nostre model d’escola pública i catalana, etc. Sort que comptem amb un equip de mestres a La Roda que sempre ha vetllat per la bona feina i han sabut donar una educació a l’alçada del que els nostres fills i filles necessiten.
 
A final de curs vàrem acomiadar als nens i les nenes de Garsa, Puput i Blauet. A ells i a les seves famílies els desitgem el millor, encoratjant-los a continuar amb aquella actitud constructiva i emprenedora que ens van transmetre amb el seu Projecte Momo.
 
I cal donar les gràcies a moltes mares i pares que com a delegats de classe o com a membres de les diferents comissions de l’AMPA van dedicar part del seu temps lliure a millorar les condicions de l’escola:  resolent petits dubtes, preparant sortides familiars, fent un seguiment del menjador, muntant activitats lúdiques i esportives per després de classe, engrescant tothom a les festes, presentant-nos temes d’interès per debatre, informant-nos de tot, renovant els llibres que fan servir els nostres fills i filles... En definitiva, fent que La Roda rodés millor!
 
Des de la Junta el curs passat vàrem intentar gestionar el millor possible l’AMPA, intentant seguir de prop els esforços de tots aquests pares i mares,  i mantenint una estreta col·laboració amb la nostra secretària, així com una bona coordinació amb la direcció de l’escola i la FAPAC.  
 
Ja ha començat el nou curs i segur que com a mare o pare esperaràs de l’escola el millor per al teu nen o nena. Per això ara volem recordar-te que, sens dubte, TU ets indispensable per al millor funcionament de La Roda. I quan es demani ajuda per fer de delegat de curs, membre d’una comissió, o de la junta permanent, no ho dubtis ni un moment: tu vals com qui més i et necessitem al nostre costat.
 
Així que ves rumiant on t’agradaria donar un cop de mà aquest curs!  
I si necessites ajut, ja t’explicarem entre tots el que hi ha per fer, no t’amoïnis...

Comencem!