La Junta actual de l’AMPA va ser constituïda el 12 de desembre de 2017 per votació de les mares i pares de l’escola a l’Assemblea General Ordinària per un període de dos anys. Podeu contactar amb la junta a junta@ampalaroda.cat. La formen les següents persones:

 

   


ENTRE TOTS FEM L’EDUCACIÓ DELS NOSTRES FILLS I FILLES

Aquest 2018 hem iniciat una nova etapa de la Junta, amb la il·lusió de poder aportar el nostre granet de sorra en tots aquells aspectes que calguin i amb el compromís de continuar la gran tasca duta a terme per les anteriors Juntes, a les que agraïm la seva desinteressada i inestimable feina feta durant quasi cinquanta anys, sense la qual l’escola de ben segur no seria la mateixa.

Igualment, cal donar les gràcies a les mares i pares que com a delegats/es de classe o com a membres de les diferents comissions de l’AMPA, dediquen part del seu temps lliure a millorar les condicions de l’escola, fent de la seva tasca un valor importantíssim en l’educació dels nostres fills i filles.

Des de la Junta intentem gestionar el millor possible tots els aspectes de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola La Roda, seguint de prop els esforços de les Comissions, col·laborant amb la nostra secretària i coordinant les nostres accions amb la direcció de l’Escola i la Federació d’Assosciacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FaPaC).

Finalment, volem recordar a les mares i pares de La Roda que tota aquesta feina es duu a terme voluntàriament per a una millor experiència educativa de tots els alumnes de l’escola, i que TU ets indispensable per a que aquesta feina tingui significat i pugui millorar dia a dia. Els nostres fills i filles són el motiu pel qual val la pena involucrar-se i col·laborar, cadascú en la mesura de les seves possibilitats, en aquesta gran dedicació què és l’educació, el seu futur.