La Junta Permanent actual va ser constituïda el 17 de Desembre del 2015
Segons els Estatuts de l'associació el seu mandat és per a dos anys.
Podeu contactar amb la junta a junta@ampalaroda.cat

Els seus membres i càrrecs són:

 


Salutacions de la Junta pel nou curs

El passat curs 2012-13 va estar marcat per la incorporació d’un nou bolet a P-3, les retallades en mestres de substitucions, la manca de beques en llibres i l’endarreriment en les de menjador, la constant agressió al nostre model d’escola pública i catalana, etc. Sort que comptem amb un equip de mestres a La Roda que sempre ha vetllat per la bona feina i han sabut donar una educació a l’alçada del que els nostres fills i filles necessiten.
 
A final de curs vàrem acomiadar als nens i les nenes de Garsa, Puput i Blauet. A ells i a les seves famílies els desitgem el millor, encoratjant-los a continuar amb aquella actitud constructiva i emprenedora que ens van transmetre amb el seu Projecte Momo.
 
I cal donar les gràcies a moltes mares i pares que com a delegats de classe o com a membres de les diferents comissions de l’AMPA van dedicar part del seu temps lliure a millorar les condicions de l’escola:  resolent petits dubtes, preparant sortides familiars, fent un seguiment del menjador, muntant activitats lúdiques i esportives per després de classe, engrescant tothom a les festes, presentant-nos temes d’interès per debatre, informant-nos de tot, renovant els llibres que fan servir els nostres fills i filles... En definitiva, fent que La Roda rodés millor!
 
Des de la Junta el curs passat vàrem intentar gestionar el millor possible l’AMPA, intentant seguir de prop els esforços de tots aquests pares i mares,  i mantenint una estreta col·laboració amb la nostra secretària, així com una bona coordinació amb la direcció de l’escola i la FAPAC.  
 
Ja ha començat el nou curs i segur que com a mare o pare esperaràs de l’escola el millor per al teu nen o nena. Per això ara volem recordar-te que, sens dubte, TU ets indispensable per al millor funcionament de La Roda. I quan es demani ajuda per fer de delegat de curs, membre d’una comissió, o de la junta permanent, no ho dubtis ni un moment: tu vals com qui més i et necessitem al nostre costat.
 
Així que ves rumiant on t’agradaria donar un cop de mà aquest curs!  
I si necessites ajut, ja t’explicarem entre tots el que hi ha per fer, no t’amoïnis...

Comencem!