Els pares i mares de Pampa i Xampinyó ens vam estrenar com a companys de sortides a la tardor, un diumenge una mica emboirat. Com que era un primer pas, vam decidir fer la trobada prop de l’escola i vam anar a esmorzar al parc de Vallparadís.

En total érem una dotzena de famílies de cada grup. Els nens i nenes van córrer pel parc, una mica cadascú al seu aire, mentre pares i mares parlàvem entre nosaltres. Vam acabar esmorzant sota l’Hort dels Frares. De la sortida ens van quedar unes quantes imatges ben divertides.

   
El diumenge 27 de maig vam fer la segona sortida familiar, una miqueta més lluny, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Ens vàrem reunir a La Pastora i abans de començar a caminar vam compartir les galetes, patates, olives i entrepans que havíem portat per agafar forces!!

Tot passejant pel camí de l'Obaga vàrem poder veure la muntanya de Montserrat, agafar pinyes i escoltar animalons que viuen per aquells racons. Tot xino-xano, i quan semblava que les forces tornaven a flaquejar, vàrem arribar al Pou de Glaç, on vam fer una nova parada per refrescar-nos amb la fruita que dúiem. Ens ho vam passar d'allò més bé!