Membres de la comissió de menjador

Gisela Moya | Yolanda Cerro  | Aurora Torrents | Anna Prieto  | Berta Torné | Gemma Flotats | Pilar Solans

Aquesta comissió té l'objectiu de fer el seguiment del servei de menjador que s'ofereix als nens i nenes que es queden a dinar a l'escola.

L'empresa que subministra i serveix el dinar aquest curs 2017-2018 es diu SERHS, podeu consultar la seva web clicant aquí. Per accedir a la informació referent a la nostra escola (menús, activitats, etc.) s'ha de posar el codi corresponent a La Roda, que és el 20111250545. Recordem que aquesta empresa porta el menjar a l'escola en cru i l'àpat és cuinat a la cuina del centre per personal d'aquesta empresa. 

Els pares i mares que formem aquesta comissió ens reunim periòdicament per revisar les incidències que succeeixen al menjador, fem el seguiment dels menús, estem en contacte amb els monitors de menjador i la cuina, supervisem la tasca d'animació dels migdies, etc.

Mirem de promoure la proximitat entre el servei i les famílies que en fan ús a través d'alguna reunió específica sobre el servei de menjador escolar amb les famílies i l'empresa SERHS.

Tota la informació sobre la forma de pagament dels rebuts, compra de tíquets esporàdics, avís de faltes d'assistència, fer canvis en les condicions d'ús del servei, etc. la trobareu al document de Funcionament del servei de menjador.

Adreceu-vos a nosaltres per a fer qualsevol suggeriment, reclamació o comentari. Podeu fer-ho a través de l'adreça menjador@ampalaroda.cat o mitjançant l'apartat de Contactes del menú principal de la web.

Gràcies!


Menús