RESOLUCIÓ DEL 2n CONCURS DE DIBUIX 'EUREKA, EL MEU ENGINY!' per a la portada de la revista Ampapapers curs 2016-17 

Reunits els tres membres del jurat, Jordina Vilaseca, membre de la Junta de l’AMPA; Pili Badenas, tutora dels alumnes de 4rt Gírgola i Eva Virgili membre de la comissió d’Informació i, després de valorar les 58 obres presentades al concurs, han resolt que hi ha 5 dibuixos finalistes que, obertes les pliques, corresponen als autors/es següents:

  • Chat Noir - Adair Martínez García, de 3r Camperol
  • Pop - Samuel Díaz Marroquín, de 1r Garlandí
  • Resijuc - Alejandro Di Biase Merino, de 3r Reig
  • Ten Chin Han - Adrià Castillejo Comellas, de 6è Gralla
  • TVTron - Dani Díaz Marroquín, de 5è Camagroc

D’entre aquests:

El guanyador és 'LLAMILLETRES',  de Pop-Samuel Díaz Marroquín, de 1r Garlandí
Valorem del dibuix guanyador la seva expressivitat, el seu traç decidit, la força dels seus colors i formes. És una màquina dolça i acolorida, un enginy original, una andròmina sobre rodes que fa dels caramels lletres rodones de colors. Què més es pot demanar? Reuneix tantes qualitats que ens ha enamorat i pensem que quedarà genial a la portada de la revista!

Valorem del dibuix guanyador la seva expressivitat, el seu traç decidit, la força dels seus colors i formes. És una màquina dolça i acolorida, un enginy original, una andròmina sobre rodes que fa dels caramels lletres rodones de colors. Què més es pot demanar? Reuneix tantes qualitats que ens ha enamorat i pensem que quedarà genial a la portada de la revista!

El segon classificat és 'POSAROBA', de TVTron-Dani Díaz Marroquín, de 5è Camagroc
No ha estat fàcil pel jurat decidir-se entre 1er i el 2n, el dos estaven molt ben trobats. El dibuix de la màquina per vestir-se és original i està molt ben realitzat. Tanmateix, el jurat ha valorat que un cop reduït per col·locar-lo a la portada quedaria confús. De totes formes pensem que es mereix un lloc destacat dins la revista.El tercer classificat és 'MONSTRELLIBRES', de Chat Noir-Adair Martínez García, de 3r Camperol
Aquest dibuix ens ha sorprès pel seu detall i personalitat. Apreciem la bona feina tècnica i expressiva, però pensem que, donat que la portada de la revista és petita hi ha massa informació.Els dos dibuixos finalistes són 'RESIJUC', de Resijuc-Alejandro Di Biase Merino, de 3r Reig i 'FARMACIOT', de Ten Chin Han-Adrià Castillejo Comellas, de 6è Gralla:
Aquests, així com altres depenent de les necessitats de maquetació i disseny, il·lustraran l'interior de la revista. Moltes gràcies a tots els nens i nenes que han participat i a les seves famílies. La Roda, dijous 20 d’abril de 2017


Jordina Vilaseca, Eva Virgili i Pili Bádenas