24 nov
19:00

Transmetem valors a través de microempreneduria en dones a Palestina


La comissió del Fòrum, a finals del curs passat, vam anunciar-vos que teníem pensada una nova línia de xerrades on poguéssim conèixer de primera mà experiències i vivències de pares i mares de l'escola que tenen molt a ensenyar i compartir, grans desconeguts que ens agradaria que no ho fossin tant.

Pensant en aquesta nova línia per aquest curs escolar, a la comissió de Fòrum ens ha semblat que podríem aprofundir en el coneixement i sensibilització sobre realitats que coneixen pares i mares de l’escola, avis i àvies, que treballen o col·laboren en entitats o projectes socials, i que junts puguem reflexionar en com transmetem i impliquem als nostres infants a aquestes realitats.

Aquest cicle de xerrades l'anomenarem : "La solidaritat com a eina educativa “

Per aquest motiu totes les xerrades estaran pensades perquè pugui venir qualsevol persona que estigui interessada en les experiències que s’explicaran, i sobretot per a qui vulgui venir acompanyat pels seus fills (especialment indicades per a alumnes de cicle superior, 5è i 6è).

Per a la primera de les xerrades hem demanat a l’Anna Rius, mare d’en Roc (3r) i la Jana (2n), que ens parli sobre un projecte en el qual ella hi participa. Us convidem doncs a venir a:
“Transmetem valors a través de microempreneduria en dones a Palestina “

Dimarts, 24 de novembre de 2015 19:00h

Escola La Roda

No us ho perdeu !