La comissió del Fòrum volem informar-vos que vam estar estudiant el resultat de les enquestes que us vam passar i quins eren els temes que us semblaven més interessants. El resultat va ser clar,  "La intel·ligència emocional, què és i com treballar-la des de casa" va ser el tema més votat, els dos següents temes més votats van ser "Ajudem als nostres fills a construir la seva personalitat" i "la resiliència o com educar en les dificultats".

Ens hem posat en contacte amb la Júlia Prunés perquè organitzi una doble sessió de Nits del Fòrum per treballar aquests tres temes que de fet tenen forces coses en comú. Apunteu a l’agenda, la xerrada està programada pel 21 i 28 de maig, a les 19:30h a l’escola.

La Júlia ens ha enviat un esbós del que farem en aquesta doble sessió, esperem que la proposta us sembli interessant : 

“Les emocions són el nostre motor, només cal aprendre a gestionar-les perquè ens portin allà on volem arribar i ens permetin viure la vida en plenitud. A través de les eines que ens ofereix l'Educació Emocional, desenvoluparem la nostra intel·ligència emocional i la dels nostres fills. Aprendrem a identificar i a gestionar les nostres emocions, a desenvolupar una bona autoestima. També ens permetrà relacionar-nos amb els altres d'una forma saludable i harmònica gràcies a l'empatia, l'assertivitat, l'escolta activa... i a superar les dificultats que ens presenta la vida a través de la resiliència, el sentit de l'humor o l'optimisme. 

Durant aquestes dues sessions, descobrirem les bases de l'Educació Emocional i aportarem recursos pràctics per endur-nos a casa i créixer en família.

Una nova línia de xerrades que volem obrir des del Fòrum, de cara al proper curs, és la de promoure el coneixement de les experiències i vivències de pares i mares de l'escola que tenen molt a ensenyar i compartir, grans desconeguts que ens agradaria que no ho fossin tant. Ja us anirem explicant ...