ARRENQUEM AMB EL CARNESTOLTES 2018

Comencem a preparar la comparsa del Carnestoltes 2018!!!!

Arrenquem dissabte 13 de gener de 17 a 20h, us esperem al vestíbul de l’escola per recollir la roba, per a qui us vàreu apuntar!

Si no us vàreu apuntar, podeu triar la disfressa que més us agradi i apuntar-vos per sortir a la rua de diumenge.

Seguidament els dissabtes de gener i febrer elaborarem la disfressa, la carrossa i aprendrem la coreografia del ball (l’horari serà dissabtes de 17:00 a 20:00). I POSAREM UN PETIT BERENAR PELS NENS.

El dissabte 10 de febrer serà la nostra última trobada i serà al matí; acabarem de polir el ball, la posada en escena i la carrossa.  

Els preus de les disfresses són:

Homer (Infantil i Adults) 5.00€
Maggie 15€ (P3-P4-P5) 5€
Lisa i Marge Adult 15€ i (Infantil fins a 6è) 12€
Bart (Adult) 10€ (Infantil fins 6è) 8.00€

La Rua infantil del Carnestoltes de Terrassa serà el diumenge 11 de febrer, on desfilarem i ballarem i ho passarem d’allò més bé. Una vegada finalitzada la rua, com ja és tradició es farà el dinar de carnestoltes per a tots aquells que vulguin participar. Més endavant us informarem del lloc, menú i cost.

Animem a totes les famílies a participar a la rua. És una activitat conjunta amb els nostres fills, on hi ha diversió garantida!

NOTA: SI US PLAU, NECESSITEM DE LA VOSTRA COL·LABORACIÓ:

Pel dia de la rua dels nens i nenes del divendres 9 de febrer i per la rua conjunta del 11-02-2018 necessitaríem un pare/mare/familiar/amics/mestre/company que tingués un cotxe 4x4 amb reductora per arrossegar la carrossa. (Ja tenim voluntaris. Gràcies!)

I també necessitem col·laboració per portar els gegants tant a la rua dels nens de divendres. Si us podeu, agrairíem us poséssiu en contacte amb la Noemí (secretaria de l’Ampa) o amb la Comissió de Festes.


*L’escola és un espai que ens deixa l’equip directiu per poder-nos reunir i gaudir en l’elaboració de la nostra comparsa. DEMANEM QUE NINGÚ PUGI AL PIS DE DALT I QUE NO ENTREU NI A DESPATXOS NI AULES, NO ÉS EL MOMENT NI DE MIRAR TREBALLS NI D’AGAFAR COSES QUE ENS HEM DEIXAT. L’ESCOLA ÉS UN ESPAI DE TOTS I, PER TANT, ÉS LA NOSTRA RESPONSABILITAT VETLLAR PEL SEU BON ÚS. DEMANEM QUE ELS PARES VIGILIN ALS SEUS NENS, QUE ELS NENS QUE VINGUIN A L’ESCOLA SIGUIN ELS MEMBRES DE LA COMPARSA.