TERCER PREMI!!!!!

Benvolguts pares, mares, nens, nenes i familiars!!!

Ho hem aconseguit!!! HEM GUANYAT EL TERCER PREMI!!!

Estem molt contents perquè GRÀCIES A TOTS VOSALTRES hem estat 220 persones en la formació de la nostra comparsa LA RODA D’ OZ i 84 persones en el dinar de germanor.

Volem agrair la participació de tots! Pares, mares i alumnes de l'escola i DONAR LES GRÀCIES a totes les persones que hi han col·laborat en l'elaboració de la disfressa, carrossa, gegant, portant el generador, materials, la música i el ball o qualsevol altra tasca. 

- A la persona que ens va deixar el seu cotxe per la rua i als pares que van col·laborar carregant els gegants: la Rodalina i el Rodamón.
- A L'ESCOLA per cedir les instal·lacions, i recolzar-nos en tot moment.

- A tots vosaltres, i a totes les persones que d'alguna manera han fet possible la rua de la nostra escola, ja que sense l'ajuda de tots vosaltres res d'això hagués estat possible.

Com a recompensa a aquest treball i esforç hem aconseguit el TERCER PREMI en la Rua Infantil de Terrassa i el premi consta: 1 copa de guanyadors, i una cistella de llaminadures.

Les llaminadures les hem repartides i  hem fet una bossa per a cada nen dels que han participat a la rua; podreu passar a recollir-les a partir de dilluns a la tarda amb la Magda.

MOLTES GRÀCIES I FELICITATS A TOTS I TOTES

ENS VEIEM L'ANY VINENT!!

La Comissió de Festes.

Jordina, Olga, Jordi, Maite i Noemí

Terrassa, 11 de febrer de 2016