Xerrades per a pares i mares a l'escola: 'Ús d'internet i les xarxes socials' i 'Aprenem jugant'

20/11/2017

Famílies, des de l'escola ens proposen dues interessants xerrades sobre temes relacionats amb l'educació dels nostres fills i filles. Es vol, així facilitar uns espais per pensar i reflexionar sobre el que fem i perquè ho fem, de la mà d'especialistes. Les dues propostes són: 

DIMARTS 21 DE NOVEMBRE - 19.30 h
'Ús d'internet i les xarxes socials', a càrrec d'experts de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d'Esquadra
Per als infants i joves d'avui internet i les xarxes socials són entorns naturals de relació, oci i aprenentatge. Aprenen ràpidament a utilitzar qualsevol nova xarxa social o prestació dels dispositius que tenen o que hi ha a casa. Les xarxes socials no són ni bones ni dolentes; tot depèn de com s'utilitzin Els pares i mares i els docents, per als quals de vegades és un entorn força nou, hem de saber com educar els infants per fer un ús responsable i segur de les xarxes socials i d'internet.


DIMECRES  29 DE NOVEMBRE - 19.30 h
'Aprenem jugant', a càrrec d'Agnès Planas
Parlarà sobre els diferents tipus de joc, quins són els més adients per a les diferents edats o què tenir en compte per triar les joguines més adequades, entre altres temes. 


Per tal de facilitar l'organització, des de l'escola demanen confirmar l'assistència a les xerrades. Podeu fer-ho omplint la butlleta del full informatiu que van entregar als infants la setmana passada i retornant-la als tutors o a secretaria. Si no teniu el full a mà, podeu descarregar-lo aquí: Xerrades per a pares i mares 21 i 29 de novembre