RESOLUCIÓ DEL 2n CONCURS DE DIBUIX 'EUREKA, EL MEU ENGINY!'

Ja tenim el guanyador i els finalistes del 2n concurs de dibuix de la revista AmpaPapers

24/04/2017

Dijous passat es va reunir el jurat del 2n concurs de dibuix de l'AMPA. Van tenir molta feina per triar entre els 58 dibuixos presentats i després de valorar-los tots, van decidir quin és l'enginy guanyador i quins són els finalistes!

A la imatge teniu el dibuix guanyador 'Llamilletres', una màquina que transforma llaminadures en lletres, creada pel Samuel Díaz Marroquín de 1r Garlandí. Per saber què fa aquest enginy guanyador i veure quins són els altres 4 finalistes, llegiu la resolució del jurat clicant aquí.

A partir del 8 de maig tots els dibuixos estaran exposats al vestíbul de l'escola. Veureu quins invents tant genials! Recordeu que el dibuix guanyador i els finalistes es quedaran a l'arxiu de l'AMPA. Els altres dibuixos participants els podreu recollir a la secretaria de l'AMPA del 12 al 16 de juny, un cop finalitzada l'exposició.  

Volem agrair als nens i nenes de l'escola la seva participació, i a les seves famílies i mestres que els hagin animat a imaginar, dibuixar i presentar màquines i ginys d'allò més divertits i enginyosos. Tant de bo alguns existissin de veritat, perquè ens farien la vida molt més fàcil, oi? Potser algun dels infants que els han imaginat els faran realitat algun dia... qui sap!