Recordeu!! Aquest diumenge les famílies de La Roda pugem a La Mola!!

31/05/2018

Ep! Aquest diumenge sí!!

La tradicional pujada a La Mola en família de La Roda estava prevista per al 6 de maig, però la pluja d'aquesta primavera passada per aigua la va fer ajornar. Així que aquest diumenge 3 de juny, tornem-hi!

Les famílies que vulguin pujar des de can Robert, ens trobarem a les 9.30 h allà i a les 10 començarem a pujar. Però si algú vol pot pujar per algun altre camí o sortir des de Can Robert abans, cap problema. Això sí, a les 12 tots hem de ser a dalt per tal de fer la foto de grup. Les famílies que hi aneu, confirmeu assistència a algun dels delegats del vostre curs per tenir un control de quants serem.

Un cop feta la foto, cada família decideix què fer: dinar un entrepa a dalt, dinar al restaurant o tornar a baixar. Animem a totes les famílies, des de P3 fins a 6è, a participar-hi en aquesta iniciativa i fer-la possible. És una manera de compartir un matí junts petits i grans, fent esport i gaudint de l’aire lliure en aquest preciós entorn natural que tenim a tocar de casa i de l'escola!