MENÚS DEL MENJADOR DEL FEBRER

04/02/2018

Als enllaços a continuació podeu consultar i imprimir els menús del menjador per al mes de FEBRER (clicant al text subratllat). Recordem que el divendres 9 de febrer no hi ha servei de menjador a la nostra escola, ja que els infants es conviden a dinar els uns a casa dels altres. Al calendari de menús veureu que surt l'àpat d'aquell dia, ja que aquest dinar de germanor de Carnestoltes és una particularitat de La Roda i el menú és el de totes les escoles de Terrassa. El dilluns 12 és festiu, ja que és un dels dies de lliure disposició de que disposen les escoles. Els menús del febrer:

MENÚ BASAL: el que fan la majoria d'infants, i a partir del qual s'elaboren els menús per a les diferents dietes

MENÚS DIETES: per als infants que tenen necesitats alimentàries específiques (sense gluten, sense ou, sense lactosa o PLV, sense porc, etc.)

A la segona pàgina del menú basal trobareu informació dels productes ecològics i de proximitat que s'utilitzen aquest mes per a l'elaboració dels àpats.

Recordeu que si heu de comprar tiquets per a dies esporàdics, avisar faltes d'assistència, modificar el règim de servei o contactar amb Sehrs, trobareu com fer-ho a la circular sobre el funcionament del servei

I si el que us cal és comentar alguna incidència sobre el funcionament del servei, podeu contactar amb la Comissió de Menjador de l'AMPA