El 2 d'abril, col·labora en el projecte 'Dinamització del pati com a espai educatiu'

30/03/2017

Des de l'escola demanem l'ajuda de tots els pares i mares de l'escola per fer realitat el projecte 'Dinamització del pati com a espai educatiu'.  L'objectiu és que els nostres fills trobin al pati activitats, materials i estructures que estimulin les relacions personals entre els alumnes, fomentin la seva creativitat i promoguin diferents formes de joc.

Des de l'escola han dissenyat algunes propostes de jocs i materials per a que estiguin de forma fixa al pati. I aquí és on necessiten de l'ajuda dels pares i mares: calen mans per muntar i, sobretot, per pintar diversos jocs al terra del pati.

La convocatòria és el diumenge, 2 d’abril a partir de les 10h del matí. Tots els que vulgueu donar un cop de mà, cal que aviseu abans a la secretaria de l'escola (Tel. 93 785 07 98 / correu electrònic ceip-laroda@xtec.cat) perquè puguin preveure i disposar del material necessari per a tothom. Recordeu portar una bata o roba vella que es pugui embrutar. Del material necessari no cal preocupar-se, perquè ja estarà a l'escola. 

Animeu-vos a participar, perquè entre tots poguem fer del pati de l'escola un espai de joc educatiu i creatiu!