Bon dia famílies! 

Com sabeu, el proper diumenge 6 de març  hi ha sortida del curs de Gralla i Xibec. En relació a la temàtica tractada aquest darrer trimestre sobre l’energia, els delegats i delegades us fem una proposta lúdica i formativa per aprendre de les energies renovables. Les persones que vulgueu venir cal que estigueu al parc de dalt de la Roda a les 9:15h per organitzar cotxes si convé i poder ser a lloc a les 10h en punt que comença la visita. Si algú vol anar-hi directament també ho pot fer però cal ser puntual per no endarrerir el grup. A continuació us facilitem alguns detalls:

 Matí: Planning de la visita Parc Central (Sabadell): http://www.pcvall.com/

 

10:00 – 10:20 .- Recepció del grup i presentació de l’activitat, amb una petita introducció del perquè de les energies renovables.
10:30 – 11:20 .- Visita a les instal·lacions en format gimcana, en la que es dividirà el grup en 4 o 5 equips que hauran de fer un recorregut per les instal·lacions recollint dades que, posteriorment, es validaran o contrastaran per mitjà d’un recorregut guiat per les instal·lacions.
11:30 -  12:45 .- Cursa de cotxes solars, en la que cada equip disposarà dels elements bàsics que conformen un petit cotxe solar, que s’haurà de muntar, seguint la millor estratègia d’aprofitament de l’energia solar, per tal de guanyar una cursa de 2 tandes. 
12:50 – 13:00 .- Cloenda de l’activitat i lliurament d’un petit obsequi als membres de l’equip guanyador de les proves de l’activitat.

Fent un càlcul aproximat, amb les confirmacions actuals, preveiem que aquesta activitat costi uns 3-4€ per persona (tant nens com adults).

Després de la visita dinarem als exteriors del parc que està ubicat en un lloc ampli amb zona verda i algunes zones de picnic amb taules. Allà els nens podran jugar i córrer una estona.Tarda: Can Juliana (Castellar del Vallès): http://www.canjuliana.com/contact

 

Per els més aventurers, la tarda ens reserva encara emocions fortes a Can juliana on els nens podran, durant una hora i mitja, fer un circuit de tirolines i bosc vertical tantes vegades com vulguin. El preu per nen és de 10 €. Hem quedat que sobre les 16 h estarem allà. La llum de dia s’allarga ja fins a quarts de set i per tant tenim temps de sobres!

 

Si algú vol venir només al matí o només a la tarda també ho pot fer, simplement feu-nos-ho saber per poder planificar a qui hem d’esperar en cada cas, poder-nos organitzar i evitar esperes innecessàries.

 

Si algú necessita cotxe, digueu-ho també. Segurament trobarem manera d’organitzar-nos i facilitar la participació.

 

Per confirmacions o dubtes podeu fer-les directament al what’s up o trucant a qualsevol dels delegats:

 

Gralla: Cati, Anna
Xibec: Enric, Albert 

 

Apa, animeu-vos que valdrà la pena!