Cap de setmana del 4/5 juny, tot un grup de pares i nens de 2on de la Roda ens disposem a passar un cap de setmana junts a la zona dels aiguamolls de l'Empordà. Les 17 famílies enfilem cap a l'alt Empordà i poc a poc anem arribant als aiguamolls. Paisatge idíl∙lic, desconnexió total de ciutat. Fem una caminadeta i ens anem parant en les diferents Torres de guaita per veure els ocells. La sorpresa més gran quan descobrim un niu de cigonyes on dos pollets no paren d'obrir la boca perquè els progenitors els hi omplim.. i tot això a tan sols 10 metres!!! espectacular, petits i grans emocionats.

Seguim camí i veiem gambetes, gripaus i tot un seguit d'ocells típics dels aiguamolls, bernats pescaires, fotja vulgar, ànec coll verd....Arribem al mirador de Senillosa on ens aturem a dinar a l’ombra. Els trons que sentim de lluny ens fan córrer cap el punt d'inici de l'itinerari.

Tarda de pluja amb caminada per Empuriabrava i els seus canals.

Nit de balleruca per petits i grans,...

Diumenge ens desperta un sol espatarrant, dia de calor i platja. Al matí una visita molt educativa al Museu Dali. La guia ens indica el més destacat d'aquest artista i ens fa reflexionar sobre la seva cordura, quadres amb calaixos on guardar les pors i sentiments, un Cadilac on hi plou, un quadre on la Gala es transforma en Lincoln... i per que no? Dins del cap d'aquest geni tot és possible. Tornada al camp base i tarda de piscina.

CAP DE SETMANA PER GUARDAR EN UN CALAIX AL NOSTRE COR.