Hola famílies de P5 Apagallums i Cama-sec!

Com ja us vàrem passar en l´últim comunicat, ja tenim data i lloc per a la primera sortida del curs. El proper diumenge 22 de novembre anirem al Parc de l’Oreneta a Barcelona. El Parc de l'Oreneta és un bosc urbà que perllonga Collserola dins de Barcelona (on la serra de Collserola enllaça amb la ciutat, a Sarrià-Sant Gervasi), un lloc on perdre-s’hi i contemplar vegetació mediterrània de tota mena. Per als més petits, un món d'emocions, on hi trobem un circuit de ferrocarril a vapor en miniatura, que recorre 635 metres i que compta amb tota mena de serveis, com una petita estació, tripulació pròpia, 11 locomotores i tres vagons. L'estrella, sens dubte, del parc de l'Oreneta.
El punt d’inici serà a l’estació del tren, dins del parc, on està prevista una ruta (Preu del bitllet: 1,50€ per persona. Infants de menys d’un any gratuït).

Un cop feta la ruta en trenet podrem passejar pel parc tot aprofitant les zones de jocs, veure la zona de ponis i anar al mirador.

Al migdia, per dinar, proposem fer un pícnic dins del parc, per tant porteu mantes i estovalles velles i que cadascú es porti el seu pica-pica per fer el vermut i el dinar.

Després de dinar podrem seguir gaudint de les zones de jocs i camins de dins del parc.

Transport:

Cotxe Particular. Aquelles famílies que no disposin de cotxe i estiguin interessades ho haurien de comunicar al delegat o a les delegades per tal de donar cabuda en algun altre cotxe.

Punts de trobada:

Ens trobarem a les 9:30h a la part de darrera de l’escola a la Plaça d’Andalusia, on s’aparca l’autocar el dia que els infants van a piscina.

I per les famílies que vulguin anar directament, ens trobarem a l’estació del trenet del parc per iniciar el recorregut en trenet a les 11:00h. El recorregut per arribar és Ronda de Dalt, Sortida 9 (Sarrià-Can Caralleu).

https://www.google.es/maps/dir//Carrer+de+Montevideo,+45,+08034+Barcelona/data=!4m5!4m4!1m0!1m2!1m1!1s0x12a498497e3e7d1b:0x8297234255dd886d?hl=es
ESPEREM QUE ENS CONFIRMEU A QUALSEVOL DELS DELEGAT@S QUI VINDREU. PODEU FER-HO APUNTANT-VOS AL FULL PENJAT A LA CLASSE, PER E-MAIL O WHATSAP.

US HI ESPEREM A TOTS I A TOTES!!!