BENVINGUDA A LA TARDOR DELS NOUS ALUMNES DE P4 DE L’ESCOLA LA RODA

Els nostres grups de Rossinyol i Múrgola ja són a P4 i cal celebrar-ho com cal!!!

Són valents i forts com els antics bandolers que dominaven els camins de Sant Llorenç del Munt i de tots els masos del Vallès.

Entre tots els bandolers, un dels més coneguts fou el bandoler Capablanca, la llegenda diu que era tal la por que li tenia la gent que només calia que estengués la capa al mig del camí perquè hi deixessin a sobre els objectes de valor.

També s’explica, que un cop va atacar la nostra ciutat i va ser perseguit per gent valenta. En la seva retirada, decideix amagar el seu tresor.
 


Un bon grapat d’anys més tard, els nens de P4 de l’Escola La Roda, coneixeran la seva història i decideixen buscar aquest tresor. Aquests nens i nenes, acompanyats pels seus pares i mares i germans, tornaran a ser una colla del bandolers per poder trobar i reclamar aquest tresor.

Preparats?

Ens trobarem el diumenge 25 d’octubre a les 11h, a la Casa Nova de l’Obac, just a l’esplanada que hi ha davant de La Pastora (restaurant).Centre Cultural Casa Nova de l'Obac 

Ctra. BV-122 de Terrassa a Rellinars, km 9,8

Buscarem el tresor, potser amagat a l’antic mas o al pou de glaç, tot passant proves diverses per arribar a ser bandolers.

Us esperem!!!!

Els vostres delegats de P4

Pere, Sergi, Sara i Carles