Enguany els més petits de l’Escola amb les famílies ens hem animat de valent a pujar la Mola amb la resta de companys de la Roda. I podem dir, amb el cap ben alt, que tots vàrem arribar a dalt dins l’horari previst i tothom pel seu propi peu. Per això, des d’aquí volem felicitar a tots els participants, així com, també, a l’organització que estratègicament ens esperaven i ens preguntaven si tot anava bé, gràcies a tots.

Durant l’ascens hem compartit experiències, inquietuds, habilitats i tècniques diverses. Coneixements de botànica i fauna. Hem après a grimpar i desgrimpar, a seguir el camí i a trovar dreceres... però el més important... hem rigut i jugat amb tot el que hem trobat pel camí. Ja sabue, qualsevol element es convertia en estímul per continuar pujant gràcies a la imaginació dels més menuts.

Un cop a dalt de la Mola, molt satisfets, en hem posat guapos a la foto i hem buscat un racó per seure plegats i compartir l’estona del dinar amb un solet i una brisa meravellosa.

Finalment, després de la visita de rigor a les mules i donar-los un xic d’herba hem inicat el descens, ara ja més animats i amb l’estómac ple, cap a l’aparcament de Can Robert on ens hi esperava un ramat d’ovelles i cabres!

Després de l’experiència, crec que podem dir, fins la propera!